Andrei Ciobanu

Bârlădeanul Andrei Ciobanu a fost eroul amicalului dintre România U21 și Belgia U21, încheiat la egalitate, scor 3-3 (1-1).

Jucătorul, aflat sub contract cu Viitorul lui Hagi, a restabilit egalitatea în prelungiri. El a fost introdus în partea a doua și a dovedit că poate fi o soluție pentru selecționerul Mirel Rădoi la turneul final al Campionatului European de tineret de anul viitor.

La 20 de ani, Andrei Ciobanu a devenit o țintă atractivă pentru echipele din prima ligă, ținând  cont că din sezonul 2019-2020 fiecare echipă va trebui să alinieze la startul partidelor din Liga 1 minimum doi jucători Under 21, formați la nivel național, și va trebui să utilizeze pe toată durata partidei minimum un jucător din această categorie.

Acesta și-a început cariera de fotbalist la Bârlad, sub îndrumarea lui Virgil Grigoraș. S-a transferat apoi când avea 10 ani la Sporting Club Vaslui, unde a jucat sub comanda lui Cătălin Grigore. Ulterior a plecat cu echipa FC Vaslui la Cupa Hagi disputată la Suceava, unde a fost desemnat golgheterul competiției, motiv pentru care a intrat în atenția Academiei de fotbal “Gheorghe Hagi” Constanța. În 2017 a devenit primul bârlădean care a cucerit titlul de campion al Ligii I cu Viitorul Constanța.

Articolul precedentNici a doua nu a fost cu noroc!
Articolul următorCâinele Roba a depistat țigări de contrabandă în Vama Albița