Ioan Alexandru Badiu, polițistul care s-a împușcat în cap la Caracal cu pistolul din dotare, duminică trecută, a murit aseară la spitalul din Craiova. Bărbatul a recurs la gestul suicidal după o ceartă cu soția.

Alexandru Badiu era angajat în poliție de aproape doi ani și lucrase în ultimul an în județul Timiș. În ultima lună solicitase să fie mutat în cadrul IPJ Olt, pentru a fi mai aproape de soția sa, care era din Caracal. Cei doi se căsătoriseră în anul 2017.

Surse judiciare spun că Alexandru Badiu era în apartamentul respectiv cu soţia şi fratele acesteia. Poliţistul s-ar fi certat cu femeia, după care și-a pus pistolul la cap și a tras.

Potrivit unor surse, certurile erau foarte frecvente între cei doi în ultimul timp. Locuinţa în care a încercat să-şi pună capăt zilelor aparţinea socrilor săi.

Badiu a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, duminică seara, prognosticul medicilor fiind unul „extrem de rezervat”, încă de atunci.

Ioan Alexandru Badiu era de loc din municipiul Bârlad.

Articolul precedentPopeni: un TIR încărcat cu porumb s-a răsturnat la marginea drumului – FOTO
Articolul următorBărbat din Crâng, dus la penitenciar de polițiști. Pentru ce infracțiune era condamnat individul