Incident grav sâmbătă noapte spre duminică, într-un club din Bârlad, unde un tânăr din localitatea Zorleni a lovit cu cuțitul mai multe persoane din cauză că nu avea loc să danseze. Polițiștii l-au reținut și l-au dus la audieri.

Pentru cinci tineri din localitatea Pogonești, noaptea de sâmbătă spre duminică se putea sfârși într-un mod tragic din cauza unui individ din Zorleni, în vârstă de 20 de ani, care a scos cuțitul și a lovit în stânga și-n dreapta pe motiv că nu mai încăpea de ceilalți clienți ai clubului Obsession din Bârlad.

Conflictul a început în jurul orei 02:30 când între tinerii din Pogonești și cel din Zorleni, a izbucnit o dispută verbală din cauză că acesta din urmă, motiva că nu are loc să se desfășoare pe ringul de dans.

Între cele două „tabere” a intervenit un tânăr în vârstă de 19 ani, din Bârlad, prieten cu cei din Pogonești, în încercarea de a aplana conflictul. În toiul discuțiilor, cineva din anturajul individului din Zorleni, a aruncat cu un pahar care l-a lovit în zona feței pe un tânăr de 17 ani. Imediat, s-a produs o bătaie generală iar martorii spun că individul din Zorleni a scos un cuțit cu care a început să dea la nimereală, chiar și în cei cu care era venit în club.

În urma altercației au fost transportate la spital mai mulți tineri: doi cu plăgi înjunghiate, unul cu traumatisme. De asemenea, la UPU a ajuns și un tânăr din Zorleni, în vârstă de 20 de ani, singurul care a și rămas internat.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunilor de lovire și alte violențe cât și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Am fost sesizați printr-un apel la 112, la ora 02:50, de un tânăr de 19 ani din Bârlad care a semnalat că în timp ce se afla într-un club din Bârlad a fost agresat fizic și lovit. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că tânărul respectiv alte șase persoane dintr-o localitate de lângă Bârlad, erau într-un club unde se distrau și la un moment dat a avut loc o altercație cu o altă persoană prezentă în incintă. În timp ce avea loc disputa verbală între persoanele respective, persoana în vârstă de 17 ani care îl însoțea pe apelant a fost lovită cu un pahar în față, moment în care s-a creat o busculadă. Polițiștii fac cercetări și în funcție de cercetări se va stabili încadrarea faptei”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dacă în urma anchetei se vor pune în evidență și alte infracțiuni săvârșite, se vor extinde cercetările.

Articolul precedentUn bloc întreg, evacuat la Negrești! Proprietarul a ajuns în stare gravă la o clinică din Bacău
Articolul următorNeatenția la volan la un pas să provoace o tragedie