Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinut un bărbat din comuna Bunești-Averești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Bunești, comuna Bunești-Averești, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că, în data de 26 iunie 2021, ora 20.30, în localitatea Bunești, în zona unui local de alimentație publică, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi provocat scandal și ar fi agresat doi tineri, lovindu-i,  în zona capului, cu o halbă din sticlă. Totodată, bărbatul ar fi distrus parbrizul unui autoturism și ar fi proferat amenințări față de mai multe persoane.

             Persoanele vătămate au fost examinate medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că fiecare necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 29 iunie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii hușeni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.      

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentȘase scandalagii din Iana reținuți de polițiști
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Recuperarea prejudiciilor, marea problemă a României în lupta cu sistemul infracțional