Foto: handbalmania.ro

La finalul partidei cu CSM Botoșani, câștigată de CSM Vaslui cu scorul de 36-25, Leonard Bibirig s-a arătat mulțumit de rezultat, însă a recunoscut că mai este de muncă, pentru ca echipa să fie la valoarea adevărată.

”Mai avem foarte mult de muncă. Sperăm ca până în luna martie, odată cu turneul semifinal să fim în vârf de formă. Jocul nostru mai trebuie îmbunătățit, doar pentru etapa la care ne aflăm suntem destul de OK”, a spus antrenorul vasluienilor.

Acesta a mai precizat că în meciul cu formația botoșăneană s-a greșit foarte mult în relația de unu la unu: ”Au fost multe ratări din relația unu la unu cu portarul. Am îmbunătățit transmiterea mingii de la un semicerc la altul. Am fost deficitari la finalizare, în special din postura de singur cu portarul. A fost o relaxare în privința finalizării acțiunilor la poartă”.

Leonard Bibirig a ținut să mulțumească publicului, care a venit în număr mare la sală, pentru a susține echipa. Meciul s-a bucurat de o asistență bună, peste 400 de vasluienii fiind prezenți în polivalentă.

Etapa următoare, CSM Vaslui va evolua în deplasare, cu CSU 2 Suceava. Partida este programată sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 17.

Articolul precedentBustul unui fost primar al Vasluiului, amplasat în parcul Mihail Kogălniceanu
Articolul următorVasluianul Ioan Toderașcu, prezent la întâlnirea epigramiștilor de la Brăila