În prezența subprefectului Mircea GOLOGAN, a președintelui CJ, Dumitru Buzatu, și a celorlalți șefi de instituții cu care cooperează, jandarmii vasluieni și-au prezentat bilanțul.

În anul 2018, Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui a desfășurat o activitate susținută pentru îndeplinirea ireproșabilă a misiunilor, dezvoltând capacități de cooperare și colaborare cu toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice și dialog cu toate categoriile sociale din zona de responsabilitate.

Subprefectul Mircea GOLOGAN a apreciat activitatea jandarmeriei de anul trecut, urându-le succes în 2019.

”Vă așteaptă un an greu, cu două rânduri de alegeri, cu alte manifestări, unde e nevoie de prezența dumneavoastră. Sunt ferm convins că veți avea o ținută ireproșabilă în îndeplinirea misiunilor de asigurare, restabilire și menținere a ordinii publice. Vă felicit pentru rezultatele obținute în 2018 și vă doresc mult succes pe mai departe”, a declarat subprefectul.

La ședința de bilanț a fost prezent și colonelul Sebastian Cucoș, prim adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, care a punctat faptul că IJJ Vaslui reprezintă una dintre structurile cele mai închegate, remarcând, totodată, colaborarea de la nivel local dintre toate instituţiile MAI şi celalalte autorităţi locale.