La aproape o săptămână după cumplita tragedie în care au murit cinci oameni după accidentul de pe raza localității Bădeana, bilanțul crește cu încă o victimă. Raluca Moiseanu, partenera șoferului din Iași, a murit la spital.

Raluca Moiseanu se afla în autoturismul înmatriculat în București, alături de Cătălin Spătaru (34 de ani) și fiica sa în vârstă de 13 ani. Cei trei, alături de încă doi prieteni, Elena Hâncu și Adrian Bondar (toți din Iași), se întorceau dintr-o vacanță din Grecia iar în noaptea de 29 spre 30 iunie 2019, au fost implicați într-un accident pe DE 581 în apropierea localității Bădeana.

Mașina în care se aflau cei cinci a fost lovită frontal de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, Bogdan Cornel Topliceanu, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. În urma impactului, au murit patru persoane din vehiculul condus de Bogdan C. Topliceanu, inclusiv acesta din urmă.

Din autoturismul în care se afla Raluca Moiseanu a murit partenerul de viață al acesteia, Cătălin Spătaru, care se afla la volan. Raluca Moiseanu a fost transportată la un spital din Iași cu răni extrem de grave. Din păcate, la aproape o săptămână după accidentul catastrofal, ea murit.

Conform informațiilor apropiate anchetei, Bogdan Cornel Topliceanu (șoferul vinovat) avea o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în sânge.

În continuare, în spital, se mai află o tânără de 15 ani – din localitatea Priponești (Galați), pasageră a autoturismului condus de Bogdan C. Topliceanu.

Articolul precedentUn bătrân din Brodoc a suferit arsuri, după ce i-a luat foc casa
Articolul următorMuzicuța va cânta la Lipovăț