Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţile din Polonia pentru săvârşirea de infracţiuni de jaf şi înşelăciune.

În ziua de 02 august a.c, în jurul orei 17.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, C.V., cetăţean moldovean, în vârstă de 51 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, de către autorităţile din Polonia, la data de 10.07.2008 şi modificată la data de 12.06.2020, bărbatul fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni de jaf şi înşelăciune pe teritoriul Polonoiei.

 Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 36. Interzis la leagăne, permis la tiribombe
Articolul următorBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 823 de cazuri noi și 19 decese/ Au fost efectuate 8.000 de teste