Autoritățile județene promit că până la sfârșitul acestui an Centrul Cultural Județean va deveni funcțional.

Lucrările de reabilitare a clădirii fostului Cerc Militar sunt în linie dreaptă, iar constructorul speră ca la finele lunii iunie să finalizeze întreaga modernizare.

”Casa Armatei este un proiect de anvergură al nostru. Căutăm să ne încadrăm în termenul
actual. Vom analiza stadiul lucrărilor, în vederea unei eventuale prelungiri a termenului de execuție. Dorim ca până la sfârșitul acestui an centrul să fie dat în funcțiune. Pentru reluarea licitației, proiectul a fost refăcut pentru a răspunde cerințelor legate de protejarea la incendii, să avem o scenă rotativă pentru a putea să se desfășoare spectacole de teatru. Am încercat, pe cât posibil, ca pe viitor clădirea să răspundă la standardele solicitate”, a spus Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ Vaslui.

Proiectul  a obținut o prelungire a termenului de execuție pe doi ani, după ce primul termen, sfârșitul anului 2018, nu a fost respectat, deoarece constructorul inițial a dat faliment.

Contractul semnat cu Ministerul Dezvoltării prevede ca proiectul să beneficieze de o finanțare de la bugetul de stat de 92 miliarde de lei vechi.

Articolul precedentDerby la Liga Elitelor U15
Articolul următorPrimarii, invitați să construiască centre pentru soţii violenţi