sediul CJRAE Vaslui

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Vaslui derulează timp de un an proiectul ”The teacher as a change agent”, finanțat printr-un grant cu fonduri europene.

Proiectul, care se va finaliza pe 16 septembrie 2019, presupune participarea a două persoane din cadrul CJRAE Vaslui la cursul ”The Teacher as a change agent”, organizat în Norvegia, la Oslo, de către Newschool, în perioada 15-19 octombrie 2018.

”După întoarcerea de la curs vor fi derulate activități de diseminare destinate celor 63 de angajați ai Centrului, consilieri școlari, logopezi, profesori de sprijin și asistenți sociali. Prin acest proiect dorim să dezvoltăm abilitățile profesionale ale cadrelor didactice, în paralel cu armonizarea curriculumului, în vederea adaptării ofertei educaționale la particularitățile psiho-individuale a copiilor cu nevoi speciale”, a spus Daniela Laic, directorul CJRAE Vaslui.

Prin participarea la mobilitate, cursanții vor obține o serie de competențe, cum ar fi facilitare, întocmirea unui curriculum specific secolului 21, învățare bazată pe rezolvarea problemelor, povestire/capacitate narativă de expunere a unui scenariu, capacitate de a lua inițiativă, de a analiza și evalua, învățare prin colaborare, învățare din greșeli, oferire și primire de feedback.

Articolul precedentAur și bronz la Cupa Mondială
Articolul următorȘedința Colegiului Prefectural Vaslui