Continuă războiul în Coaliție! Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu se întâlnesc luni dimineață să discute după ce social-democrații au încălcat înțelegerea secretă a celor doi lideri și au continuat să le ia primarii liberalilor. În plus, liderii Coaliției trebuie să decidă și dacă vor candida împreună sau separat în județele conduse de UDMR. 

Sunt în continuare discuții pe candidați, dar și pe aleșii locali, care – în continuare – trec de la un partid la altul.

Știm că zilele trecute liderii PSD și PNL au ajuns la o înțelegere secretă prin care au stabilit că exodul se va opri.

Cu toate astea, în teritoriu lucrurile stau cu totul altfel. Cele mai recente astfel de cazuri sunt la Alba și la Neamț.

Zilele trecute, deputatul PNL de Alba Florin Roman, coordonator campaniei formațiunii pentru alegerile locale, anunța că în județ PNL nu va face alianță cu PSD pentru scrutinele locale.

Roman anunțase, cu câteva zile în urmă, că PNL se „bate cu toți” și „mai ales cu PSD” la alegerile locale.

În mesajul postat vineri pe Facebook, Roman reia sintagma „cuplu netradițional” pe care a folosit-o în mai multe rânduri la adresa celor doi lideri ai filialei județene PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu și subprefectul Corneliu Mureșan.

Articolul precedentCând intră pensiile majorate: anunțul ministrului Muncii. Simona Bucura Oprescu arată cum se calculează punctele de stabilitate
Articolul următorScad ratele creditelor. Cu cât plătim mai puțin după data de 1 aprilie – SIMULARE DE CALCUL