”Începând de astăzi, 15 iulie 2020, domnul colonel Mitrea Mihai-Ciprian va reveni pe funcția de prim-adjunct al inspectorului șef, urmând să asigure comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț”, este anunțul făcut de purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Colonelul Mihai Ciprian Mitrea a fost împuternicit inspector şef al ISU Vaslui pe 14 ianuarie și odată cu expirarea celor 6 luni a revenit la ISU Neamț pe funcția de prim-adjunct.

Generalul Ioan Nițică, inspectorul Șef al ISU Neamț se află în concediu medical, așa că comanda unității va fi preluată de prim-adjunct. Colonelul Mitrea a mai ocupat această funcție și în 2017.

În locul colonelului Mitrea, va prelua Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui pentru o perioadă de 6 luni colonelul Niculae Tătaru, nimeni altul decât fratele ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. 

Niculae Tătaru, care ocupă în prezent funcţia de prim-adjunct al şefului ISU Vaslui, va fi împuternicit la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs. 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 23. Infractozaurus Fugitivus Captivus Bica
Articolul următorPeste 30 de adulți și 12 copii s-au înecat în ultimele două luni