Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unei femei, cu cetățenie română și Republica Moldova, care a fost depistată conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

 

În data de 08 iunie a.c., în jurul orei 09.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară,  o persoană de sex feminin, cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 49 de ani, care conducea un ansamblu rutier format din microbuz și remorcă, cu o masă totală maximă autorizată de 5.470 Kg.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că femeia nu deţine premis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce vehiculele în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentAtenție! S-au schimbat regulile la ÎNCHIRIEREA locuințelor. Cresc amenzile și scad facilitățile
Articolul următorExamenele orale de la Bacalaureat 2023 nu se vor mai susține!