Marți, 23 aprilie 2019, începând cu ora 11, la sala de activități a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui va avea loc o nouă conferință din seria „După-amiezi culturale la Vaslui”, organizată în colaborare cu prof. univ. dr. Constantin Dram, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Denumită „Laic, despre Paști”, aceasta va fi susținută de prof. univ. dr. Anton Adămuț, prodecan la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice în cadrul universității ieșene.

„Ne face o deosebită plăcere să-l avem din nou în mijlocul nostru pe domnul prof. univ. dr. Anton Adămuț, un universitar de marcă și prolific scriitor, o mare parte dintre cărțile sale regăsindu-se și în colecțiile noastre. Seria <<După-amiezilor culturale>> și-a câștigat un binemeritat loc în rândul preferințelor iubitorilor de cultură. Cu această nouă conferință, suntem convinși că nu vom face decât să aducem o dovadă în plus că îl merită”, a declarat Voicu Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene Vaslui.

Articolul precedentŢigări de contrabandă ascunse în interiorul unor uşi de pal, confiscate la frontieră
Articolul următorCele mai talentate „mlădițe” vasluiene vor fi premiate