Doi bărbați din municipiul Bârlad, județul Vaslui, au fost reținuți de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul de Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 40, respectiv 36 ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii bârlădeni, s-a constatat că, în noaptea de 08/09 aprilie a.c., cei doi bărbați au pătruns prin efracție într-un imobil din Bârlad, situat pe strada Mihail Kogălniceanu, de unde au sustras mai multe baxuri cu încălțăminte. Prejudiciul în cauză este estimat la suma de 3.000 de lei și a fost recuperat parțial de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În data de 09 aprilie a.c., împotriva celor două persoane a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de aceştia, pe o perioadă de 60 zile.

Articolul precedentAna Rinder este manager cu acte la Spitalul Județean de Urgență Vaslui
Articolul următorPe 15 aprilie, vasluienii sunt invitați să doneze sânge