Un bărbat de 35 de ani, din Bârlad, județul Vaslui a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul de Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 35 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Totul s-a petrecut de Crăciun, dar abia acum a fost reținut suspectul.

„Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că în noaptea de 25/26 decembrie  2018, bărbatul a încercat să intre într-un local (n.r. – Ground Cafe) din municipiul Bârlad, ocazie cu care l-a agresat fizic pe administratorul acelui local, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate. În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită 4-5 de zile de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

La data de 14 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedentMandat european de arestare pentru un vasluian care a comis o tâlhărie în Cehia
Articolul următorBilanț la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui