Un bărbat din Vaslui, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui  au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 9/10 august  a.c., bărbatul a pătruns prin efracție în interiorul unui vagon-auto parcat pe raza municipiului Vaslui, ce aparținea unei societăți comerciale, ocazie cu care a sustras din interior mai multe scule electrice folosite în domeniul construcțiilor. Prejudiciul produs în cauză este estimat la peste 2.000 lei și a fost recuperat în totalitate, fiind restituit reprezentantului persoanei vătămate.

În data de 15 august a.c., împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar a doua zi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedentVasluian cercetat pentru deținere de arme neletale
Articolul următorBârlad: Șase străzi din Cartier Complex nu vor avea apă marți, 20 august!