Doi frați gemeni, în vârstă de 30 de ani, din localitatea vasluiană Gura Idrici – comuna Roșiești, au fost reținuți de polițiști și duși la audieri după ce au omorât în bătaie un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta din urmă era unchiul lor și venise în ajutorul mamei gemenilor, care era terorizată și bătută de cei doi.

Imediat ce l-au văzut intrând pe poarta casei, cei doi frați gemeni și-au ieșit din minți și s-au năpustit asupra unchiului lor pe care l-au lovit cu un topor și un cuțit. Lovitura cu toporul a fost atât e puternică încât i-au despicat capul bărbatului în două. Celălalt frate l-a lovit cu cuțitul în zona pieptului. Medicii de pe ambulanță chemați la fața locului n-au făcut decât să constate decesul.

După ce au comis grozăvia, cei doi agresori au fugit și s-au ascuns în clopotnița unei biserici din localitatea Rediu, unde au fost depistați de polițiști. Ei au fost preluați și duși la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Despre cei doi frați gemeni, oamenii din sat spun că erau mai tot timpul puși pe scandal. Ei lucrau cu ziua pe la diferite stâne și ferme apoi revenau în satul natal pentru a cheltui banii câștigați.

Bărbatul ucis avea 50 de ani și trei copii.

Procurorii îi vor prezenta pe cei doi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCazul Croitoru. Judo, pseudo-justiție și „rezerviștii”. Avocat FRJudo: „Sentinţă nepermisă împotriva judo-ului, ce trece de limita absurdului”
Articolul următorȘantajist din Iași, reținut de polițiști după ce a amenințat o tânără din Vaslui cu publicarea unor poze indecente pe internet