CSM FC Vaslui a început pregătirile de iarnă cu un amical, în fața puștilor U19 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Iași.

Meciul a fost câștigat de vasluieni, scor 3-2 (1-1). Partida, desfășurată pe terenul sintetic din cadrul Complexului ”Emil Alexandrescu”, s-a întins pe durata a două reprize prelungite (60′ – prima repriză, 50′ – a doua repriză).

Amicalul contra juniorilor ieșeni a reprezentat pentru antrenorul “galben-verzilor”, Cristi Ungureanu, o bună ocazie de a-i vedea la lucru pe cei mai noi jucători aduși la echipă.

Este vorba despre Valentin Croitoriu (Unirea Mircești), Bogdan Botezatu (Speranța Răucești) și Bogdan Ghiarasim (Siretul Dolhasca).

Acestia au evoluat excelent cu LPS Iași, Croitoriu având un assist, Ghiarasim a marcat un gol, iar Botezatu a fost autorul unui assist și a unui gol.

Vasluiul nu i-a folosit pe Alin Abuzătoaie, Vlăduț Mocanu, Ionuț Miron și Adrian Călmățui. De asemenea, Vlăduț Dudău a fost nevoit să urmăreasca meciul de pe margine din cauza unei accidentări.

Articolul precedentEpiscopul Ignatie vine în sprijinul elevului bolnav de cancer
Articolul următorCSM Vaslui a împărțit victoriile cu CSM Bacău