CSM Vaslui și-a dorit mult victoria în partida cu CSM București, însă s-a abonat la erori neforțate în ofensivă, cu multe mingi irosite în postură de unu la unu, în prim plan fiind Vladimir Carali, care s-a bătut pe semicercul de șase metri, însă mingea s-a încăpățânat să intre în poartă.

Doar primul sfert a aparținut vasluienilor, în rest, bucureștenii au preluat conducerea, la scorul de 6-7, și au rămas în avantaj până la final.

A fost și un meci cu tensiune, atât pe teren, cât și pe bancă.

Ambele echipe au avut câte un jucător trimis în tribune, pentru trei eliminări: Voinea, de la Vaslui, și Ramba, de la CSM București.

Și de această dată, CSM Vaslui a avut parte de o ”căruță” de eliminări a câte două minute: 9 în dreptul gazdelor, față de 6 în dreptul oaspeților.

Leonard Bibirig a fost nemulțumit de maniera de arbitraj a cuplului Ionuț Cazan-Gesur Suliman, din Medgidia, cei doi fluierași tratând cu măsuri diferite aceleași faze de joc, în detrimentul formației vasluiene.

Faza care a aprins spiritele a fost creată de observatorul FRH, Remus Cojocaru, care a întrerupt jocul, pe motiv că gazdele au trimis mai devreme un jucător eliminat în teren.

În discuție s-a băgat și secundul lui CSM București, Bogdan Voica, care nu s-a lăsat până nu l-a jignit pe Bibirig, cei doi fiind la un pas de încăierare.

În cele din urmă, Voica s-a ales cu un cartonaș galben.

Pe acest fundal, oaspeții s-au impus la o diferență de cinci goluri, scor 22-27, iar CSM Vaslui a coborât pe locul 8 în Liga Zimbrilor.

Pentru gazde au marcat Karamyshev 5, Alex Farcaș 4, Carali 3, Amihăesi 2, Răzvan Farcaș 1, Voinea 1, Polocoșer 1, Petrea 1, Khadkevich 1, Cîrchea 1, Petrila 1 și Dragon 1.