Duminică, 8 decembrie 2019, la sediul central al Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, va avea loc o conferință interactivă având ca tematică „Cum să comunicăm eficient? 3 idei de luat acasă pentru orice viitor lider”.

Cu începere de la ora 10:00 prganizatorii conferinței își propun ca o gamă cât mai largă a publicului să înțeleagă că arta comunicării este cheia succesului în orice domeniu de activitate.Privită ca proces de transmitere a informațiilor, comunicarea este fundamentul întregii vieți sociale,o condiție sine qua non a existenței și evoluției omului. În acest context, conferința urmărește formularea unor principii importante pentru eficientizarea transferului de informații, având la bază tehnici complexe propuse de dr. Andreea Mitan. Invitata va oferi publicului bârlădean cele mai practice sfaturi pentru o comunicare strategică, coeziune și persuasiune, aplicabile atât în procesul de integrare în societate cât și în formarea și dezvoltarea abilităților de lider.

Andreea Mitan este lector la Școala Națională de Studii Politice și Administrative și cercetător în cadrul Centrului de Cercetare în Management, fiind specializată în comunicare și marketing, preocupându-se în special de problematica lucrului cu audiențe formate din tineri. Doctor în științele comunicării, cu o teză despre identitatea digital natives, a publicat peste 20 de lucrări științifice în jurnale academice și la edituri recunoscute în țară și în străinătate, cea mai recentă fiind cartea de autor „Y: popular culture și identitate”, apărută la editura Tritonic (2019). A conferențiat pentru EZA – European Center for Workers’ Questions despre NEETs, șomajul în rândurile tinerilor și despre viitorul federațiilor sindicale în economia digitală. În ultimii 12 ani a fost angajată ca expert într-o serie de proiecte naționale și internaționale, pe teme din sfera antreprenoriatului și a culturii. Din 2017 colaborează cu Camera de Comerț Norvegiano-Română (NOROCC), unde ocupă funcția de Director executiv.

Conferința „Cum să comunicăm eficient? 3 idei de luat acasă pentru orice viitor lider”, se adresează tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicareasertivă într-un mod practic, fiind un bun prilej de a lua parte la un dialog deschis și constructiv.

Articolul precedentSuspectul în cazul focurilor de armă trase în cartierul Confecții, a fost reținut de polițiști
Articolul următorBârlădenii sunt invitați la un concert extraordinar „BRAZILIAN PIANO FESTA“