Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în timp ce tăia un arbore dintr-o arie protejată.

În data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere, în zona de competenţă, cu ambarcaţia din dotare, pe direcţia loalităţii de frontieră Vetrişoaia, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iași a observat la malul râului Prut, în aria protejată ,, Situl Natura’’ 2000, un bărbat care tăia cu un fierăstrău un arbore din specia plop.

 După legitimarea persoanei, s-a stabilit că aceasta este un vasluian, în vârstă de 41 de ani.

Materialul lemnos, a fost predat lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Huşi, în vederea luării măsurilor legale, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieți sau lăstari din fondul forestier național și din vegetația forestieră situată pe terenuri din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentDorea să ajungă în Germania cu un permis de conducere fals 
Articolul următorBilanț coronavirus 20 octombrie: 3.400 noi cazuri și 65 de decese