Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de  25 august a.c, în jurul orei 22.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un ansamblu de vehicule format din microbuz şi remorcă, condus de cetățeanul din R. Moldova A.V., în vârstă de 27 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au constatat că A.V.  nu deţine  permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentLovitură pentru Corneliu Bârlădeanu: S-a redeschis dosarul pentru act sexual cu minori
Articolul următorVaslui: Rețea de traficanți care folosea metoda LOVERBOY, destructurată de DIICOT