Maria Elena Penghis, tânăra de 18 ani din Priponești, județul Galați, care și-a pierdut viața în accidentul rutier de la Bădeana, petrecut noaptea trecută, era eleva unui liceu din Bârlad.

Maria se afla în autoturismul condus de Bogdan Cornel Topliceanu, șoferul imprudent care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară și s-a izbit frontal de un alt autovehicul care venea din sens opus. Ea învăța la liceul pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad.

Pe rețelele de socializare unde avea conturi Maria, prietenii și cunoscuții acesteia au lăsat sute de mesaje de condoleanțe și încurajări pentru familia tinerei, greu încercată.

Reamintim că Maria și-a pierdut viața în urma unui accident deosebit de grav petrecut în timpul nopții trecute, pe Drumul European 581, în apropiere de localitatea Bădeana, în care au fost implicate trei autoturisme.

Șoferul care conducea regulamentar autoturismul de care s-a izbit cel care a efectuat o manevră greșită de depășire, lucra în Iași la o firmă de IT și se întorcea din vacanță din Grecia, alături de prieteni și partenera sa. Cătălin Spătaru avea 34 de ani. În mașină era însoțit de Raluca Moiseanu (34 de ani), fetița de 13 ani, Elena Hâncu și Adrian Bondar.

Cătălin Spătaru (în plan depărtat), Raluca Moiseanu, Adrian Bondar și Elena Hâncu – Foto Facebook

Articolul precedentLuni încep probele scrise la bac
Articolul următorSute de pelerini la hramul catedralei episcopale de la Huși