ACTUALIZARE. În urma necropsiei efectuate de către medicii legiști, s-a stabilit că bărbatul de 73 de ani a decedat urmare a unei agresiuni produse de un animal.

Procurorii au prelevat probe de la locul unde a fost găsita victima și după cercetări amănunțite au stabilit că rana care i-a adus sfârșitul i-a fost provocată cu un corn, de o vită. Cercetările sunt continuate.


ȘTIRE INIȚIALĂ. Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp din imediata apropiere a localității Dodești. Acesta prezenta o plagă înjunghiată în zona inghinală. Medicii sosiți la fața locului spun că decesul a survenit extrem de repede avându-se în vedere profunzimea rănii și mai ales zona unde a fost aplicată lovitura, cel mai probabil cu un cuțit.

Marin Zora (73 de ani) era cu vacile la păscut pe un câmp din apropierea localității Dodești, moment în care a fost descoperit de un localnic care a intrat la bănuieli că s-a întâmplat ceva, după ce a văzut animalele împrăștiate în mod nefiresc pe pășune. Imediat ce l-a găsit într-o baltă de sânge, acesta a anunțat autoritățile.

Martorii de la fața locului spun că bătrânul ar fi intrat în conflict cu proprietarul unui lan de porumb și că e posibil chiar acesta să-i fi venit de hac. Polițiștii efectuează acum cercetări, în cauză fiind deschis un dosar pentru infracțiunea de omor calificat.

Articolul precedentPrimarul de Gârceni, implicat într-un accident rutier
Articolul următorAlocații europene pentru copiii vasluieni