Managerul Spitalului Municipal Huși și un regizor de la Teatrul Notarra din Capitală, ambii membri PSD, au fost protagoștii unui episod rupt parcă din filmele cu proști.

Cei doi se aflau într-un bar pentru a discuta „bugetul” și la un moment dat, după ce s-au îmbătat bine, s-au luat la…bătaie.

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, amenință acum că îi exclude din partid și le recomandă ”să se lase de acest sport”.

Cei doi, consilierul judeţean PSD Bogdan Popa, manager al Spitalului municipal “Dimitrie Castroian” din Huşi și consilierul local Claudiu Romila, regizor la Teatrul Nottara din Bucureşti s-au oprit într-un bar din Huși după evenimentele dedicate zilei de 24 Ianuarie.

S-au luat la ceartă, apoi ar fi început să se lovească. Totul, pe fondul consumului de alcool. Managerul Spitalului municipal “Dimitrie Castroian” din Huşi a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a reclama că este agresat.

Dumitru Buzatu le-a transmis că ar putea fi sancţionaţi inclusiv cu excluderea din PSD.

„Eu aşa am recomandat, să discute cu dânşii şi să facă tot ce e posibil ca asemenea conduite să nu mai apară în public, să nu mai existe nici în privat şi dacă persoanele respective nu vor înţelege aceste sugestii, nu vor înţelege această analiză a comportamentului lor, atunci e clar că singura măsură care va avea impact doar asupra partidului, vor trebui să fie eliminaţi din corpul membrilor PSD”, a precizat Bumitru Buzatu.

Președintele PSD Vaslui i-a ironizat pe protagoniştii scandalului, afirmând că este sigur că nu “dezbăteau bugetul” când s-au luat la bătaie.

„Presupun că nu s-au bătut în calitate de consilieri, că dezbăteau bugetul în locaţia în care erau şi nu cădeau de acord asupra prevederilor bugetare. Eu cred că aveau o altă ocupaţie acolo. (…) Ce să mai înţeleagă oamenii dacă îi văd pe cei pe care i-au învestit cu încredere că ăia fac mai rău decât restul comunităţii sau câteodată decât elementele mai dificil de integrat în societate.

Eu le-am recomandat tuturor să încerce să nu mai practice sportul acesta, pentru că este un sport foarte complicat şi care creează dependenţă şi care creează probleme pentru viaţă, care creează probleme şi celor care socialmente sunt în legătură cu dânşii şi poate că şi organizaţiei din care fac parte, având în vedere calitatea acestora”, a menţionat preşedintele PSD Vaslui.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentUn nemțean prins de polițiștii vasluieni după ce a înșelat o femeie prin metoda „șmen”
Articolul următorSe circulă greu între Priponești și Tutova din cauza poleiului