Accident cumplit, azi-noapte, în județul Neamț, la Poienari. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție după ce un microbuz în care se aflau nouă persoane a intrat în niște arbori de pe marginea drumului. Doi oameni au murit pe loc. Ceilalți au ajuns la spital cu răni grave.

Accidentul a avut loc pe DN  15 D, în localitatea Poienari. Șoferul unui microbuz care venea de la Londra și se ducea la Vaslui a pierdut controlul volanului și s-a izbit de câțiva copaci. Trei dintre cei nouă ocupanți ai microbuzului au fost scoși din mașină de alți participanți la trafic.

Microbuzul efectua o cursă Londra – Vaslui.

Primele echipaje de pompieri sosite la fața locului au scos alți trei, iar pentru încă trei a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare. Din păcate, două dintre victime au fost declarate decedate. Un bărbat este în comă severă, iar alți șase au suferit răni grave, dar sunt conștienți.

Persoanele decedate sunt din județul Vaslui. Toate victimele sunt de sex masculin.

Șase dintre răniți se află la CPU din Roman (policontuzionați dar conștienți), iar cea de-a șaptea persoană rănită are TCF sever și se afla în comă.

Articolul precedentMisiune de salvare în miez de noapte pentru pompieri: persoană căzută într-o râpă adâncă de 20 de metri în comuna Roșiești!
Articolul următor4 tineri din județul Neamț reținuți de polițiști după fapte cu violență în Todirești