Două persoane au ajuns în cursul zilei de 1 martie, în stare gravă, la spitalul din Bârlad, după ce au fost găsite aproape inconștiente, zăcând pe jos, într-o casă din localitatea Crâng, comuna Ciocani. Medicii suspectează că cei doi au fost intoxicați cu o substanță necunoscută.

Cei doi, soț și soție, cu vârste de 34 și respectiv 27 de ani, au un copil împreună, pe care l-au și încreștinat religios cu o zi înainte. A doua zi era programată și petrecerea de botez, iar de dimineață, rudele i-au tot apelat pe telefoane pe cei doi, însă niciunul nu răspundea la telefon.

În cele din urmă, nașii au mers în localitatea Crâng, unde se știa că a mers cuplul să înopteze și acolo i-au găsit căzuți pe jos, incoerenți. Cei doi soți nu își aminteau nimic despre copil, despre petrecerea de botez, despre nimic.

La fața locului, a fost solicitată o ambulanță care a încercat în primă fază să-i stabilizeze pe cei doi.

„Am fost gãsit un cuplu incoerent, inconstient, ambii fiind suspecti de intoxicare cu monoxid de carbon, dar nu e sigur. Oricum sunt intoxicati cu o substantã necunoscutã. Au fost stabilizat si transportati la spital la Bârlad, pentru investigatii”, a precizat dr. Dan Ungureanu, purtator de cuvant al SAJ Vaslui.

Imediat după aceea ambulanța i-a transportat pe cei doi la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

„La CPU a ajuns un cuplu, format dintr-un bãrbat de 27 de ani si o femeie de 34 de ani, aparent gãsiti în casã confuzi. Tânãrul are un traumatism cranio-cerebral prin cãdere de la aceeasi înãltime (a lesinat – n.r.). Se pare cã au fãcut asearã focul si s-au culcat, iar rudele i-au gãsit în aceastã stare astãzi dupã-amiazã. Urmeazã sã fie efectuate toate investigatiile, momentan ei fiind stabili, cooperanti, dar confuzi”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Articolul precedentPostul de manager al Spitalului Județean de Urgență Vaslui, scos la concurs
Articolul următorCSM Vaslui, neînvinsă în Divizia A