Poliţiştii Secției de Poliție nr. 6 Negrești au reţinut doi bărbați din comuna Todirești, județul Vaslui,  bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

             Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Negrești au probat activitatea infracțională a unor bărbați de 20, respectiv 19 ani, din comuna Todirești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

             Duminică, 2 august  a.c.,  Poliția Orașului Negrești a fost sesizată,  prin  apel 112, cu privire la existența unui scandal, în care o persoană a fost agresată pe terasa unui bar din satul Huc, comuna Todirești, județul Vaslui.

             În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara de 02 august a.c., în jurul orei 19:30, pe fondul consumului de alcool, cei doi bărbați au provocat scandal pe terasa unui bar din satul Huc, comuna Todirești, județul Vaslui, lovindu-l cu pumnii și picioarele pe un bărbat de 58 de ani, din aceeași localitate.

             Persoana vătămată a  fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea expertizării medico-legale traumatologice, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că acesta necesită un număr de 14-15 zile îngrijiri medico-legale.

              În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 02 august 2020, poliţiştii i-au reținut pe cei doi bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Articolul precedentACȚIUNE DERULATĂ DE SERVICIUL DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE
Articolul următorWeekend cu controale rutiere: 53 de permise de conducere reținute de polițiști și 277 de amenzi