Poliţiştii hușeni au reţinut doi tineri, din comuna Tătărăni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unor tineri de 18 ani, respectiv 20 ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În ziua de 22 octombrie, polițiștii hușeni au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat de 53 ani, din comuna Tătărăni, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul dimineții, când a revenit la domiciliu în jurul orei 05:30, a surprins două persoane necunoscute care sustrăgeau bunuri din locuință și care l-au agresat.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că tinerii au pătruns prin efracție în locuința persoanei vătămate, de unde au sustras mai multe bunuri. La părăsirea imobilului, aceștia au fost surprinși de proprietar, care a încercat să-i oprească. Atunci, tânărul de 20 ani, prin folosirea violenței, l-a trântit pe vătămat, reușind să scape atât el, cât și tânărul de 18 ani.

Față de cei doi tineri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de arestare preventivă.

Articolul precedentSimpozion despre Dimitrie Cantemir la muzeul vasluian
Articolul următorTeodora, eleva Școlii ”Constantin Parfene”, care avea nevoie de sânge, a murit!