Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au reţinut două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și violarea de domiciliu, respectiv furt calificat.

Pe 8 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția de Poliție Rurală 8 Iana  au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 37 de ani, din Tomești, comuna Pogana, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

Polițiștii au stabilit faptul că, în data de 06 octombrie a.c., acesta a pătruns fără drept  într-o locuință de pe raza  localității  Tomești, de unde a luat un minor pe care l-a condus forțat lângă un imobil din localitate. Aici, prin amenințare,  i-a sustras minorului suma de 300 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore în ziua de 07 octombrie  a.c., iar în data de 08 octombrie a.c. a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 zile.

Tot pe 8 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul de Investigații Criminale  au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 16 de ani, din Bârlad, județul Vaslui,  bănuit de comiterea a 6 infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada august – octombrie a.c., bărbatul a sustras din  mai multe autovehicule de pe raza municipiului Bârlad bunuri și valori în cuantum de peste 2.500 lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioada de 24 de ore în ziua de 07 octombrie  a.c, iar în data de 08 octombrie a.c. a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 zile.

Articolul precedentPompier vasluian, prezent la un curs în China
Articolul următorSpitalul de Urgență Vaslui are un nou director medical