Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în cazul unui cetățean român, care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care  îl conducea.

În data de 01 aprilie a.c.,în jurul orei 17.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni – I.T.P.F. Iași aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității de frontieră Berezeni, un autoturism marca Alfa Romeo 156, înmatriculat în Bulgaria, condus de vasluianul B.C., în vârstă de 19 de ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării și a documentelor care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că înscrisurile nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul în cauză nu figurează în bazele de date bulgare ca fiind asigurat la data de 01.04.2019.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Articolul precedentDragomirești: tânăr găsit spânzurat
Articolul următorBărbat din comuna Banca prins băut la volan