Pompierii bârlădeni au intervenit ieri de două ori, într-un interval de câteva ore, pentru a stinge flăcările care au cuprins două autoturisme, unul dintre ele aflându-se în trafic, în centru orașului. Din fericire, nu au existat victime omenești, ci doar pagube materiale.

Primul caz la care au intervenit pompierii a fost la un autovehicul aflat în mers, în zona centrală a municipiului Bârlad, pe strada Ștefan cel Mare. În interiorul mașinii se aflau trei persoane (n.r. – un bărbat și două femei) care au avut timp să se autoevacueze și să sune după ajutor. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii militari reușind să localizeze repede incendiul și să-l stingă.

La câteva ore distanță, în jurul orei 22:30, pe strada Hotin din zona Confecții, un alt autoturism a fost cuprins de flăcări, pompierii de la Detașamentul Bârlad deplasându-se la locul intervenției cu o autospecială pentru stingere. În doar câteva minute, incendiul a fost localizat și stins în totalitate.

În ambele situații, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică.

Articolul precedentPlângere neobișnuită la Poliție: s-a furat un mort!
Articolul următorPompierii din Bârlad, chemați să forțeze ușa unei locuințe după ce proprietara nu mai răspunde din interior