Pentru al treilea an consecutiv, în cadrul Galei Olimpicilor Bârlădeni, au fost premiați elevii cu rezultate bune și foarte bune la olimpidele școlare la care au participat în cursul anului școlar 2017-2018.

Începând cu această ediție a Galei, după cum a anunțat recent, primarul Dumitru Boroș a decis majorarea cuantumului burselor acordate. În total, pentru cei care au urcat pe podiumul Galei (locurile I, II si III), s-au alocat de la bugetul local circa 30.000 de lei. 

Olimpicii care au obținut premiul I au fost răsplătiți cu câte 1.000 de lei, cei care s-au clasat pe locul II au primit câte 800 de lei iar premiile III au fost recompensate cu 600 de lei. Alți 22 de elevi care au obținut mențiuni la diferite olimpiade au primit câte 500 de lei fiecare. Totodată, două echipaje, formate din câte doi, respectiv trei elevi, care au obținut mențiuni au fost răsplatite tot cu suma de 500 de lei.

Premiile au fost acordate de primarul Dumitru Boroș, viceprimarul Roxana Miron-Feraru, dar si de o parte dintre consilierii locali.

Articolul precedentPatru bârlădeni convocați la naționala de rugby
Articolul următorDupă-amiezi culturale la Bibliotecă: Sadoveanu, omagiat la 138 de ani de la naștere