Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală, Emilian Imbri, a declarat, luni seară, la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că România va trece într-o perioadă destul de scurtă de la 3.000 de cazuri, cât am înregistrat în ultima perioadă, la 5.000-6.000 și chiar se poate ajunge la 7.000 de noi cazuri de infectări, iar autoritățile trebuie să ia măsuri urgent.

“Acum, de la 3.000 și ceva, saltul va fi rapid și ajungem la 4.000-5.000-6.000 și, cum prevedea alt coleg de-al meu, putem ajunge la 7.000 în foarte scurt timp. În contextul ăsta, nu mai avem timp să așteptăm cred că nicio săptămână! Ar trebui să se încerce ceva!

Aici nu e vorba de politic, aici e vorba de niște structuri foarte clare, nișe responsabilități foarte clare care trebuie să ia măsuri, și aici este Minsterul Sănătății, Ministerul Apărării, autoritățile locale, tot ce înseamnă structuri administrative locale și political, să spunem, ar avea un rol important dacă ar susține aceste lucruri”, a declarat Emilian Imbri, la Realitatea Plus.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 86. Cum se alege cel mai puternic om din lume
Articolul următorAdrian Oros: Recolta din acest an a fost grav afectată de secetă, dar nu vor exista scumpiri. Fermierii vor fi despăgubiți