Nelu Tătaru, președintele PNL Vaslui

Primarul comunei Șuletea, Ciprian Tamaș, și consilierul județean, Dan Cain, au fost excluși din Partidul Național Liberal (PNL).

Hotărârea a fost luată în Biroul Permanent Județean și Comisia de Disciplină a filialei județene.

Primarul Tamaș a fost exclus la propunerea biroului permanent al PNL Șuletea, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi, iar în BPJ a PNL Vaslui decizia a fost luată cu 24 voturi pentru și 2 împotrivă.

Dan Cain a fost exclus din rândul membrilor PNL, la propunerea președintelui filialei Vaslui, Nelu Tătaru, cu 71 voturi pentru, 10 împotrivă și 3 abțineri.

”În ședința din 04 decembrie 2018, a BPJ Vaslui, domnul Cain Dan Liviu a fost sancționat cu suspendarea pe o perioadă de 1 an a unor drepturi și prerogative în interiorul PNL, din cauza unor derapaje de comportament grave. Din păcate această sancțiune nu a îmbunătățit comportamentul domnului Cain Dan Liviu în calitatea sa de membru PNL. Constatăm că după alegerile din aprilie 2017, din cadrul Organizației PNL Vaslui, un grup de 3-4 persoane, au ales să atace în mod constant și susținut partidul, atât din interior cât și din exterior. Într-un an electoral 2019, foarte important pentru viitorul politic al României, PNL Vaslui nu mai poate tolera un astfel de comportament în rândul membrilor săi. Considerăm că aceste atacuri au un singur scop, slăbirea organizaţiei  PNL Vaslui în detrimentul altor partide politice şi introducerea neîncrederii în rândul membrilor de partid. Asigurăm cetăţenii că în rândul PNL Vaslui există resurse umane valoroase care muncesc zi de zi pentru a schimba în bine, un judeţ cu oameni din ce în ce mai necăjiți, condus dintotdeauna de PSD”, se arată într-un comunicat emis de organizația județeană PNL Vaslui.

Articolul precedentContracte prelungite pe încă trei luni
Articolul următorTânără căutată de autoritățile din Belarus, depistată la controlul de frontieră