Economistul Cornelius Drăgan a prins gustul artei fotografice, fiind captivat de modul în care se vede lumea prin obiectivul aparatului de fotografiat.

A învăţat în timp să descopere firescul din lucruri şi să-l pună în valoare, iar atunci când apasă declanşatorul aparatului caută să surprindă în fiecare fotografie emoţia şi dramatismul.

Acum, vasluianul se află în faţa primei expoziţii personale de fotografie, un vis mai vechi devenind, în sfârşit, realitate. Expoziţia, intitulată ”Portrete-expresii și stări”, a fost vernisată astăzi, la sala Arta a Muzeului Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui.

”Cele mai frumoase cadre le am din vacantele de la bunici, de lângă Oradea, cadre cu munți, zone cu adevărat virgine, țărani cu alte porturi total diferite de cum erau acasă”, afirmă Cornelius Drăgan, câștigătorul Concursului de Fotografie “Datini și obiceiuri de iarnă din județul Vaslui”, din urmă cu doi ani.

Cornelius Drăgan este și un bun poet, fiind premiat la diferite concursuri din țară și R.Moldova. “Muşcătura fluturelui japonez” este cartea de debut a vasluianului, care a primit numeroase premii.

Articolul precedentPrimăria Bârlad face sondaj pentru închirierea locurilor de parcare
Articolul următorÎn sprijinul unei familii din Parpanița-Negrești