Printr-o adresă trimisă către toate cluburile din Vaslui, la începutul acestui an, Primăria avertizează că stadionul Municipal nu poate fi folosit în 2019, pe motiv că terenul intră în reparații.

Astfel, echipele de fotbal din oraș s-au trezit în postura că nu au unde să dispute meciurile de acasă din retur.

Comstar Vaslui, echipă cu șanse la calificare în fazele superioare ale Ligii Elitelor U15, a fost nevoită să aleagă varianta stadionului din Negrești.

Cea mai mare problemă o întâmpină Sporting Juniorul Vaslui, club emblematic pentru fotbalul juvenil și unul dintre cele mai titrate la nivel național.

Echipa Under 19, pregătită de Cornel Cracea, se află în postura de a fi exilată la Roman, neavând alte soluții la nivel de județ.

Sporting Juniorul ocupă locul 3 în seria Est a Ligii Elitelor U19, cu șanse de a prinde semifinalele competiției.

Nici terenul de antrenament nu poate fi folosit de echipele vasluiene, municipalitatea anunțând că și acesta va fi reabilitat.

Astfel, echipele Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui vor fi obligate să joace prin împrejurimi, în condițiile în care terenul din propria bază nu este propice pentru găzduirea meciurilor oficiale.

În aceeași postură se regăsește și Real Junior Vaslui.

Decizia afectează și activitatea echipei de fotbal CSM Vaslui.

De remarcat că ambele terenuri au găzduit meciuri peste norma impusă, mai ales că terenul 2 putea fi folosit gratuit de orice entitate sportivă.

Articolul precedentAtenționare de vânt puternic în județul Vaslui
Articolul următorConsilier liberal, dat afară din ședință