Cadavrul fetei a fost găsit în jurul orei 5 dimineaţa, de către un bărbat care se ducea la pescuit. El a declarat că în parc era întuneric şi, la un moment dat, a zărit ceva sub o bancă. A crezut că era un câine, dar când s-a apropiat, a văzut că era corpul ghemuit al unei fete. Copilul avea fața plină de sânge şi desfigurată de lovituri, titrează BDB News.

Potrivit martorului, avea pe ea doar un tricou. Bărbatul a fost cel care a sunat repede la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că era moartă de mai multe ore.

„Ca urmare a sesizării din data de 6 august a.c., cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a fost găsită decedată într-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.”

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentZboruri suspendate pe aeroportul Vnukovo din Moscova, în timp ce primarul anunţă distrugerea unei drone ostile
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET