Cadrele medicale de la ISJ Vaslui au fost solicitați să intervină, astăzi, pentru a acorda îngrijire medicală de specialitate unei persoane care a suferit arsuri pe mare parte a corpului.

”Ambulanța tip C1 (TIM) Vaslui intervine în localitatea Roșiești, comuna Roșiești, pentru acordare îngrijiri medicale și transport la o unitate medicală, pentru o pacientă în vârstă 51 de ani, care a suferit arsuri cu alcool sanitar pus pe foc. Victima a suferit arsuri pe
mâini, picioare și abdomen. Acțiunea este în dinamică”, informează reprezentanții Ambulanței Vaslui

ACTUALIZARE. Ambulanța tip C1 (TIM) Vaslui a intervenit în localitatea Roșiești, comuna Roșiești, pentru acordare îngrijiri medicale și transport la o unitate medicală, pentru o pacientă în vârstă 51 de ani, care a suferit arsuri cu alcool sanitar pus pe foc. Victima a suferit arsuri pe mâini, față și stern.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu arsuri de gradele I și II la membrele superioare, față și piept, pe aproximativ 20% din suprafața corpului.

Din primele informații oferite de victimă, aceasta folosea alcoolul sanitar încălzit pentru a „pârli” o pasăre.