O femeie în vârstă de 42 de ani, cu cetățenie moldoveană, care a fost depistată de polițiștii de la Biroul de imigrări din Vaslui, a fost sancționată cu avertisment și îndrumată în vederea reglementării dreptului de ședere pe teritoriul României. Ea a fost depistată în urma unei acțiuni întreprinse de oamenii legii, pe raza județului Vaslui, din data de 5 decembrie.

Polițiștii au stabilit faptul că femeia cu cetățenie moldoveană a intrat legal pe teritoriul românesc, însă la expirarea dreptului de ședere aceasta nu a întreprins nici un demers legal pentru a obține drept documentele care i-ar fi permis să rămână în România. Ea este membru de familie al unui cetățean român, drept pentru care polițiștii au îndrumat-o către Biroul de Imigrări pentru a-și rezolva situația juridică.

Femeia de 42 de ani a fost sancționată cu avertisment privind regimul străinilor de pe teritoriul României.

Biroul pentru Imigrări al judeţului Vaslui continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor prin organizarea de acţiuni cu forţe proprii sau în cooperare cu instituţiile cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre, solicitând cetăţenilor străini să acorde interes reglementării dreptului de şedere în România.

Articolul precedentAcțiune de informare și conștientizare anticorupție în punctele de trecere a frontierei cu Republica Moldova
Articolul următorD-ale braconajului: un vânător a tras într-o vulpe și a nimerit un căprior!