Asociatia „Nãscutã Înger” împreunã cu voluntarii sãi din Bârlad, reamintesc celor interesati cã organizeazã flashmob-ul intitulat “Zâmbeste si îmbrãtiseazã orice copil!” sâmbãtã, 1 iunie, concomitent în șapte orase, respectiv în Piatra Neamt, lasi, Roman, Vaslui, Bucuresti, Bârlad, Bicaz.

Pe platoul din fata Primãriei Bârlad, în spatele Bisericii Domneasca, pe 1 iunie, Asociatia „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt, prin voluntarii sãi, va organiza un flashmob la care vor participa patru grupe de grãdinitã cu pãrintii copiilor (de la Grãdinita „Licurici” si de la Grãdinita nr.9).

Sunt invitate sã participe oricare dintre persoanele doritoare, cu copil sau fãrã, pentru cã timp de 15 minute se va dansa pentru a atrage atentia asupra copiilor bolnavi de cancer si de alte boli grave.

Actiunea vine ca o reactie a situatiei cel putin îngrijorãtoare în care se aflã copiii bolnavi de cancer, epileptici, cu afectiuni cardiace sau cu probleme din spectrul autist. La nivel mondial, anual sunt diagnosticati cu cancer 250.000 de copii, din care mor 90.000, ceea ce face din cancer numãrul unu la nivel mondial între bolile netransmisibile, drept cauzã de deces la copii.

Bârlãdenii care vor sã participe sunt invitati sã vinã cu tricouri rosii, galbene si albastre, si sã aibã în mânã un balon.

Articolul precedentAna Birchall, votată de CEx pentru postul de ministru al Justiției
Articolul următor“IMPREUNĂ PENTRU O COMUNITATE MAI SIGURĂ”