Deputatul Partidului Național Liberal (PNL), Florin Roman, aduce în atenția publicului o perspectivă importantă asupra recentelor declarații ale premierului României, dl Marcel Ciolacu, privind politica fiscală pentru anul 2024. În timp ce Marcel Ciolacu îi asigură pe români că nu vor exista creșteri de taxe, Florin Roman dezvăluie adevărul din spatele acestei promisiuni.

Deputatul PNL subliniază că liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterilor fiscale într-o prevedere legală, făcând astfel legea bugetului de stat pentru 2024 să reflecte hotărârea PNL de a pune capăt oricăror intenții de majorare a taxelor.

„Premierul României, dl Marcel Ciolacu, ne anunță azi să stăm liniștiți ca în 2024 nu vor crește taxele!

Nici nu e cazul după ce guvernul Ciolacu le-a majorat anul trecut și unele au intrat în vigoare la 1 ianuarie.

Ce nu spune dl Ciolacu este ca creșterea taxelor a fost oprită de PNL, in momentul adoptării legii bugetului de stat, pentru anul 2024. Iar dl premier mi-a reproșat public introducerea amendamentului care nu-l lasă să mărească biruri, chiar de la tribuna Parlamentului.

Așadar, liberalii sunt cei care au transformat oprirea creșterii taxelor, de către guvernul Ciolacu, în litera de lege.

Prin urmare, domnia sa ne spune ca ne face un hatâr, prin respectarea legii. Mediul de afaceri trebuie să știe ca atât timp cât vom fi la guvernare îi vom apăra de poftele celor care vor subjugarea mediului privat, pentru a susține ajutoarele sociale!”, a spus deputatul PNL – Florin Roman.

Articolul precedentCodrin Stefănescu, după ce a fost diagnosticat cu cancer: ”Urmez tratamentul și eu sper ca în câteva luni de zile să fiu apt”
Articolul următorRapid a anunțat pe ce stadion se va desfășura derby-ul din ultima etapă cu FCSB