Cei mai importanți fotbaliști ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”, inițiată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF).

Nu mai puțin de 14 jucători au fost de acord să-și scoată tricourile la licitație pentru sprijinul unor copii ce provin din familii modeste.

Printre aceștia se află Dragoș Grigore, fost căpitan al naționalei României, Nicușor Stanciu, jucător emblematic care a evoluat la fosta FC Vaslui, Dorin Goian, Ionuț Balaur, produs al fotbalului vasluian, Mihai Voduț sau Alex Pașcanu.

Nu lipsesc Marian Târșă (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Vasile Buhăescu (FC Argeș), Florin Burghele (“U” Cluj), Vasile Mogol (Cremonese), Octav Cracea, Aural June (ambii Sporting Vaslui) și Lucian Dumitriu (Hermannstadt).

“Încercăm să aducem un zâmbet pe chipurile copiilor nevoiași din județ. Banii îi vom folosi la fel cum am făcut-o și anul trecut, activități cu copii necăjiți, din casele de copii sau din familii cu posibilități financiare reduse. Mulțumesc jucătorilor care au răspuns afirmativ la apelul nostru de a se implica în campanie”, a declarat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.

Tricourile vor fi scoase la licitație pe pagina de facebook a asociației.

Articolul precedentDirecția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad, are șef interimar!
Articolul următorUn bărbat a fost găsit decedat în incinta societății Vanbet