Deși la finele săptămânii trecute era anunțată ca sigură vizita în județul Vaslui a premierului Viorica Vasilica Dăncilă, din motive necunoscute aceasta și-a anulat deplasarea și l-a trimis în locul său pe viceprim-ministrul Paul Stănescu.

Viceprim-ministrul a fost prezent în cursul după-amiezii zilei de marți la sediul Consiliului Județean Vaslui la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția variantei ocolitoare a Bârladului, după care s-a întâlnit cu mai mulți primari din comunele județului.

Ulterior, Paul Stănescu s-a deplasat la Bârlad, unde a efectuat o vizită la fabrica de rulmenți, după care s-a oprit și la Primăria din localitate, unde s-a întâlnit cu primarul Dumitru Boroș. Aici, delegația de la București, însoțită și de deputatul Adrian Solomon, a discutat cu oficialii primăriei despre problemele urgente ale municipiului Bârlad, după care Paul Stănescu a susținut o scurtă conferință de presă, sintetizând în mare despre aspectele pe care le-a întâlnit în vizita de lucru efectuată în județul Vaslui.