ACTUALIZARE. Ora 15:00. Există informații apropiate anchetei care spun că hoții au plecat cu DVR-ul, cel pe care erau stocate imaginile de pe camerele de supraveghere cu circuit închis.


ACTUALIZARE. Ora 13:00. Sistemul de alarmă din sediul casei de amanet s-a declanșat la în jurul orei 00:20, iar la fața locului s-a deplasat un agent al firmei de pază care supraveghea electronic punctul de lucru. Speriați, hoții au plecat cu mâna goală.

Acesta, a verificat ușa, s-a uitat în interior și văzând că totul pare în regulă, a plecat.

Probabil speriați că au declanșat sistemul de alarmă, hoții au fugit, lăsând casa de valori neatinsă.


ACTUALIZARE. Ora 10:00. Potrivit primelor informații, hoții, 4 la număr, au intrat la ora 00:30 în interiorul spațiului de reparații televizoare. Nu aveau fețele acoperite.


ȘTIRE INIȚIALĂ. O spargere s-a produs în timpul nopții la o casă de amanet din Bârlad, din zona Stadion. Hoții au pătruns printr-un sediu unde funcționa un centru de „Reparații televizoare” și au spart peretele despărțitor.

Cel puțin două persoane au spart ușa unui „centru de reparații-televizoare” și au pătruns în interior, unde au trecut la spargerea peretelui în spatele căruia funcționa o casă de amanet.

Hoții au făcut o gaură în zid cu un diametru de aproximativ 1 metru. Au intrat în interior, însă din primele informații, nu au reușit să sustragă seiful.

Cel care a anunțat autoritățile a fost chiar proprietarul Centrului de reparații radio Tv, la ora 06:03, în momentul în care a sosit la atelier.

Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări.

Reamintim că în aceeași zonă, la doar câțiva metri distanță, în luna ianuarie a avut loc o spargere la un birou de credite, de unde trei indivizi mascați cu cagule au reușit să sustragă o casă de valori în numai 26 de secunde. La câteva zile distanță, sediul unei firme de curierat, era spart într-o noapte, iar pe camerele de supraveghere apăreau trei bărbați cu cagule care au plecat cu casa de valori și mai multe bunuri. Până în acest moment, nu au fost identificați autorii niciunui caz și nu se știe cu certitudine dacă spargerile au legătură între ele.

Articolul precedentPrăpăd la Cârja. Locuințe și gospodării măturate de ape!
Articolul următorȘcoala de vară de Astronomie „Descoperă Universul!”