Vasluiul a fost gazda etapei pe zona Moldova a Campionatului Naţional de karate tradiţional.

Concursul a fost organizat de Clubul “Karate Kensei” Vaslui şi a adunat 250 de copii de la 20 de cluburi din judeţele Moldovei, care au concurat pentru un loc la turneul final al Campionatului Naţional.
Sensei Constantin Roznov a fost o gazdă bună și un exemplu de promovare a sportului în rândul copiilor, mai ales că lumea karate-ului promovează educaţia, disciplina, formând caractere puternice.

De altfel, invitații Vasluiului s-au simţit bine și au plecat de aici cu cele mai frumoase amintiri.

La festivitatea de deschidere a fost prezent şi primarul Vasile Pavăl, care a ţinut să mulţumească Federaţiei Române de Karate Tradiţional (FRKT) pentru încredere, mai ales că Vasluiul se află la al cincilea an de când organizează un asemenea turneu.
“Participarea este una imensă. Am mulțumirea că am reușit să fim la înălțime în privința organizării, deși efortul a fost enorm. Este pentru a cincea oară când am avut onoarea să organizăm acest campionat. Sunt mulţumit de modul cum s-a desfăşurat competiţia. Chiar suntem mândri că am reuşit să aducem această competiţie de nivel naţional la Vaslui. Mulţumim primăriei pentru implicare. Rezultatele sunt dintre cele mai bune”, a declarat Sensei Constantin Roznov, preşedintele CS “Karate Kensei” Vaslui.

Finala Campionatului Național are loc în acest an la Iași. S-au calificat mai departe primii opt sportivi de la individual și primele patru echipe, la fiecare probă în parte.

GALERIE FOTO

Articolul precedentVasluian găsit carbonizat într-o casă părăsită
Articolul următorPreședintele FRKT, prezent la Vaslui