Antrenorul Cătălin Nicolau speră ca Hușana Huși să spargă gheața sâmbătă, cu Știința Miroslava, și să obțină primul succes din liga 3.

”Avem în fața un adversar cu experiență la nivelul ligii 3 și a 2-a. Miroslava vine la Huși pentru a recupera punctele pierdute etapa trecută, acasă, cu Foresta Suceava. Sperăm să obținem victoria. Am pregătit toată săptămâna acest joc cu gândul să obținem victoria. Vor fi modificări în primul unsprezece, fiindcă nu mai avem timp de altceva. Important e să ne câștigăm jocurile de acasă, pentru a ne atinge obiectivul, de menținere în liga 3”, a spus Cătălin Nicolau.

Tehnicianul rămâne optimist și mizează pe spiritul de sacrificiu al jucătorior săi: ”Ne-a cam lipsit spiritul de sacrificiu în acest start de campionat. Nu am mai jucat cu sufletul așa cum am făcut-o în liga 4, când am obținut promovarea. Rămân optimist și am convingerea că vom învinge!”.

Partida Hușana Huși-Știința Miroslava are loc sâmbătă, 21 septembrie, ora 17, și va fi arbitrată de Ștefăniță Dănilă-Alexandru Vasile și Mihai Bogdan Martinescu, toți din Buzău.

Articolul precedentCum erau abuzați elevii de la seminarul teologic din Huși de către fostul episcop Corneliu Bârlădeanu
Articolul următorHC Buzău-CSM Vaslui, sâmbătă, ora 16