Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o  autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei locuințe din localitatea Văleni, comuna  Viișoara.  Inițial, pompierii au fost informați că în localitate arde o locuință ca urmare a exploziei unei butelii cu GPL.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta violent la o anexă a locuinței, anexă în care era amenajată și o bucătărie de vară. Până la sosirea echipajului de intervenție, proprietarul locuinței, un bărbat in vârstă de 52 ani, a încercat să salveze o parte din bunuri, însă a suferit arsuri de gradele I și II la umărul drept. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la o unitate medicală. Ulterior, după finalizarea intervenției a solicitat o ambulanță și a fost transportat la spital.

Incendiul a fost lichidat l după aproximativ 70 minute. 
Au ars aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, 40 metri pătrați tavan planșeu din lemn, patru ferestre, o ușă, diverse piese de mobilier și produse textile. Au fost degradate: o mașină de gătit, un frigider, un TV și un telefon mobil.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 79. Singur acasă, varianta cu sânge albastru
Articolul următorElevii vor avea posibilitatea de a studia teatrul ca disciplină opțională