Mai multe echipaje de pompieri, din Huși, Bârlad și Vaslui, intervin în municipiul Huși pentru a limita și stinge un incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe. Din primele informații au fost evacuate 30 de persoane, iar șase persoane s-au autoevacuat. Pentru alte două persoane, paramedicii acorda prim-ajutor în ambulanța SMURD, persoanele suferind atacuri de panică, titrează BDBNews.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale multifuncționale, o ambulanță SMURD tip B2, o autospecială de intervenție și comandă, precum și 27 pompieri militari, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe din municipiul Huși.

La fața locului se deplasează și două autospeciale cu platforme de lucru la înălțime, autospeciale de la Detașamentele de pompieri Vaslui și Bârlad”, a transmis ISU Vaslui.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentPROTEST la Poșta Română: Poștașii, revoltați din cauza concedierilor – Peste 500 de angajați ar fi vizați
Articolul următorTânărul drogat care a omorât două persoane în accidentul de la 2 Mai, oprit de două ori în trafic de poliție, înaintea tragediei